Digital Signage Beheer-Administrator

Het administratiepaneel is de back-end van de Digital Signage-toepassing. Hier regelt u het volledige systeem. Binnen enkele seconden kunt u bepalen welke inhoud waar verschijnt, op eender welk scherm in de structuur.

Via de smart planner kunt u meerder schermen dagen of weken op voorhand programmeren. Ideaal dus voor periodieke boodschappen of speciale acties. Voor het beheer van uw Digital Signage-systeem kunt u rekenen op de volgende tools:

Role Based Administration

Koppel gebruikersprofielen aan specifieke rechten. Verbind gebruikers aan verschillende categorieën of stel een specifieke machtiging in voor het plaatsen of wijzigen van content.

Device Management

Beheer hier alle verschillende apparaten en zet ze aan- of uit. Controleer de status en de eigenschappen van elk toestel of beheer ze vanop afstand.

Infrastructure Management

Beheer uw toestellen op verschillende locaties via een boomstructuur. Dit Infrastructure Management-systeem is ook uw basis voor het weergeven van content op verschillende locaties.

Profile Management

Selecteer hier het juiste profiel voor uw gebruikersaccounts. U kunt gebruikers groeperen in categorieën (personeel, klanten, patiënten,…) om hen toegang te geven tot content op maat.

Installation Monitoring

Bewaak uw systeem makkelijk van op afstand dankzij enkele ingebouwde applicaties. U krijgt in realtime een volledig en nauwkeurig overzicht van mogelijke problemen.

File management

Hier uploadt en beheert u allerlei soorten content. Foto’s bijsnijden, simultaan bestanden uploaden, bestanden filteren of toewijzen aan groepen,… uw opties zijn legio.

Digital Signage Beheer Digital Signage Beheer