Digital Signage Software Content editor

De gebruiksvriendelijke editor helpt u om de perfecte inhoud te creëren voor uw presentaties. Maak gebruik van de dynamische widgets en tools en lanceer in een vingerknip nieuwe content!

Deze widgets kunnen afbeeldingen of boodschappen weergeven, maar ook dynamische informatie zoals de inhoud van agenda’s, nieuwsberichten of een overzicht van de gereserveerde vergaderruimtes.

Dankzij deze all-in-one-software vermijdt u de aankoop van dure grafische programma’s zoals Photoshop, InDesign of Illustrator. Het enige wat u nodig heeft is een standaard webbrowser.

Deze editor bevat enkele handige en eenvoudige features waarmee u in een handomdraai nieuwe presentaties kunt aanmaken. U kunt bijvoorbeeld een magnetisch raster gebruiken om uw content netjes uit te lijnen op het scherm.

De widgets kunt u eenvoudig selecteren uit de widgetbibliotheek en naar uw presentaties slepen. Alle content is steeds herbruikbaar. Zo kunt u uw presentaties, pagina’s en widgets kopiëren voor gebruik in nieuwe of bestaande presentaties. Alle instellingen worden steeds netjes overgenomen, zodat u niet opnieuw hoeft te beginnen.

Met de previewfunctie kunt u uw presentatie vooraf bekijken, precies zoals deze wordt weergegeven op de verschillende schermen.

Voordelen/Functies

• Magnetisch raster voor vlotte opmaak van nieuwe content
• Flexibele widgets met dynamische of statische informatie
• Gebruiksvriendelijke drag & drop-functionaliteiten
• Geïntegreerde editor met toolbox