Digital Signage Applicaties voor bedrijfscommunicatie,showrooms,retail, healthcare,hotel, stadiums, congres, seminaries...

Onze in huis ontwikkelde digital signage oplossing is een state-of-the-art, dynamisch en flexibel webbased digital signage systeem. In een handomdraai tovert u prachtige presentaties op de schermen van uw keuze, op het ingestelde moment.

Via een handige, hands-on software editor en een uitgebreide bibliotheek van widgets kunt u in een handomdraai uw presentaties rijkelijk opvullen.

Door onze uitgebreide know-how op het vlak van IPTV werden zoveel mogelijk features van onze IPTV oplossing geintegreerd in ons digital signage product. Zo kunt u naast de standaard digital signage features ook gebruik maken van live TV en video-on-demand content, zowel full-screen als picture in picture.

De Planner-tool is het perfecte instrument voor het plannen van presentaties, dé essentie van uw digital signage-systeem. Via het role based gebruikersbeheer kunt u kiezen welke gebruikers presentaties kunnen plannen of wijzigen. En wie ze waar kan bekijken.

Deze presentaties kunt u eenmalig, periodiek of continu afspelen, op eender welk(e) beeldscherm(en). De configuratieparameters in de Planner-tool geven u snel een overzicht van alle mogelijkheden.