IPTV Administrator

Het IPTV Admin domein handelt over het beheer van een IPTV ecosystem. Het is de toepassing waar de systeemadministrator het volledige ecosysteem kan sturen.

IPTV admin

Key features

Gebruikersrechten beheren via groepen

Definieer groepen van gebruikers met specifieke rechten. De toegangscontrole wordt ingevoerd aan de hand van het onderverdelen van de gebruikers in logische groepen en door het toekennen van gepaste rechten. Het biedt de mogelijkheid om de gebruikers te beheren en op een intuïtieve manier te werken met de middleware.

Parametreren van de installatie

Importeer instellingen uit het headend met behulp van een industrie-standaard XML-bestandsformaat en verdeel het signaal in een handomdraai. Beheer uw multimedia bronnen op een uniforme en consistente manier via een eenvoudige gebruikersinterface. Stem de bronnen af op de lijst met zenders.

Beheer van de apparaten

Voorzie alle toestellen in het IPTV-systeem van de juiste firmware. Bekijk de eigenschappen van elk aangesloten toestel. Schakel bepaalde apparaten in of uit, en controleer hun status. Beheer alle compatibele apparaten van op afstand.

Beheer van de infrastructuur

Deze functie laat toe om via een boomstructuur, alle elementen op verschillende plaatsen te beheren. Zo vermindert u de onderhoudskosten en de kosten voor het beheer van elk toestel. Een centraal beheer biedt een handig overzicht van uw systeem. Deze functie kan dienen als basis voor het aanbieden van bepaalde diensten.

Beheer van gebruikersprofielen

De kwaliteit van de dienstverlening wordt verzekerd door het selecteren van het juiste gebruikersprofiel voor uw eindgebruiker. Toon de eindgebruiker enkel de service-pakketten en het zenderaanbod dat zij verwachten, door ze onder te brengen in een specifieke groep. Met behulp van een boomstructuur kunt u de groep eindgebruikers indelen in categorieën, dat vereenvoudigt het aanbieden van de diensten.

Aanbieden van diensten

Beheer de toegangsrechten en zorg ervoor dat uw eindgebruikers een unieke "customer experience" beleven. Maak nieuwe packs van diensten aan en pas ze aan zoals u wenst. Door deze packs toe te wijzen aan een bepaalde eindgebruiker of groep van personen, wordt het eenvoudig om de portal te beheren en bovendien kan de facturatie naadloos worden geïntegreerd.

Aanbieden van boeketten

Maak zelf boeketten aan van televisiezenders of bundel ook andere bronnen. Ken het boeket van zenders toe aan een locatie of groep eindgebruikerds, en voldoe aan de wensen van uw klanten. Het bundelen van verschillende zenders in boeketten vereenvoudigt het beheer, het onderhoud en de facturatie.

Facturatie

Deze module staat in voor meerdere functies. Het biedt de mogelijkheid om de verbruikte diensten aan te rekenen en de mogelijkheid om gegevens af te drukken voor de facturatie. De eenvoudige rapportering kan worden aangepast aan uw wensen. De prijszetting is eenvoudig te beheren en integratie met andere software is mogelijk.