Optimaliseer uw communicatie met een krachtig narrowcasting systeem.

Digital Signage trekt uw publiek, klanten, bezoekers, ... aan met verbluffende inhoud op het scherm. Het creëren van efficiënte en betaalbare content is nog nooit zo leuk geweest!

Onze in-house ontwikkelde Digital Signage-oplossing is een state-of-The-art, dynamische en flexibele web gebaseerde oplossing. In een mum van tijd levert u verbluffende presentaties op de schermen van uw keuze, op het tijdstip van uw keuze. Via een praktische, hands-on software-editor en een uitgebreide bibliotheek met widgets kunt u uw presentaties editeren en publiceren.

Onze slimme planner maakt het eenvoudig om meerdere schermen dagen of zelfs weken van tevoren te programmeren. Dat maakt het de perfecte oplossing voor terugkerende berichten of speciale acties.

image
image

Digital Signage Software - Contentbeheer gemakkelijk gemaakt!

Digitale presentaties zijn essentieel in ons Digital Signage-verhaal. Ze visualiseren de inhoud die is gemaakt met de content editor en gepland met de planner. Deze presentaties kunnen gekoppeld worden aan verschillende apparaten, gebruikersgroepen of locaties. Binnen een presentatie kunnen verschillende pagina's en widgets worden toegevoegd. Widgets kunnen worden gekoppeld aan een of meer pagina's, of aan de hele presentatie. Bij het weergeven van de geplande content vind je in de planner tool een overzicht van alle geplande presentaties. Deze inrichting maakt het zeer eenvoudig om presentaties aan te passen, te onderhouden en te deactiveren. Presentaties toewijzen aan apparaten, groepen of locaties was nog nooit zo eenvoudig!

image

Digital Signage Content Editor

Een eenvoudig te gebruiken editor helpt de gebruiker om de gewenste inhoud voor uw presentaties te creëren. Er zijn meerdere dynamische widgets en tools beschikbaar om in een handomdraai nieuwe inhoud te maken en te publiceren.

image

Digital Signage Planner / Afspeellijst

De planner tool is het perfecte instrument om presentaties te plannen. U kunt elke presentatie of gebeurtenis één keer, periodiek of continu afspelen op elk apparaat.

image

Digital Signage - Widgets - Templates

Het creëren van efficiënte en betaalbare content is nog nooit zo leuk geweest!

Geen statische templates, maar flexibele en dynamische widgets.

image

Digital Signage - Toepassingen

Communiceer visueel en krachtig met uw publiek.

Corporate, hotels, zorg, overheid, logistiek of Retail?

Voor elke branche is er een oplossing!

De voordelen van onze signage oplossing!

 • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke editor met drag en drop functie.
 • Onbeperkt aantal gepersonaliseerde schermlay-outs.
 • Onbeperkt aantal schermen.
 • Geen statische sjablonen, maar flexibele en dynamische widgets en presentaties.
 • Speciale en op maat ontwikkelde widgets.
 • Eindeloze mogelijkheden met IP-streaming, afbeeldingen en video's.
 • Koppeling met interne of externe systemen mogelijk.
 • Betrouwbare back-up- en herstelfunctie.
 • Ondersteuning voor een breed scala aan weergaveformaten.
 • Universeel web platform voor Digital Signage en IPTV.
 • Ontvangt de inhoud via het IP-netwerk of online Cloud.
Vraag een demo aan
image

Voelt u zich getriggerd?

Wilt u de mogelijkheden van onze Digital Signage-oplossing in actie zien?

image

IPTV en Digital Signage: alles in één oplossing

Door onze uitgebreide knowhow op het gebied van IPTV zijn veel features van onze IPTV-oplossing geïntegreerd in ons Digital Signage product. Je kunt dus naast de standaard Digital Signage features ook gebruik maken van live TV, zowel full screen als picture in picture.


Met onze signage-oplossingen kunt u uw displays eenvoudig bijwerken, wijzigen en beheren op enkele en meerdere locaties. De Scheduler-tool is de perfecte tool voor het plannen van presentaties, de essentie van uw Digital Signage-systeem. Via op rollen gebaseerd gebruikersbeheer kunt u selecteren welke gebruikers presentaties kunnen plannen en wie ze kunnen bekijken. Deze presentaties kunnen worden gepland voor eenmalig, periodiek of continu afspelen op elk scherm.

image

Wenst u meer informatie?

Digital Signage software in de Cloud of op locatie.

Uw monitoren, tv's, digitale kiosken, video Walls zijn verbonden via een ingebouwde of standalone player. De players kunnen content ontvangen via onze signage applicatie-opstelling in een lokaal IP-netwerk of in de Cloud. Dit is jouw keuze, beide opties zijn mogelijk.

Vraag een demo aan en kijk wat we kunnen betekenen voor elkaar. 

Vraag een demo aan
image