State of the art digital signage, iptv en interactieve software.

Ant Systems ontwerpt, ontwikkelt en implementeert state-of-the-art interactieve systemen zoals IPTV, digitale TV, MAM, Digital Signage en audio-video toepassingen voor de Telecom, Hospitality, Healthcare en de Entertainment markt. 

Onze core business is de ontwikkeling en implementatie van interactieve multimediaoplossingen. Daarnaast bieden wij een breed gamma aan modulaire digitale headends voor satelliet-, terrestrisch en audio- en video toepassingen. Onze oplossingen zijn beschikbaar voor kleine en middelgrote organisaties, systeemintegratoren, telecom operatoren en verdelers.  

Ant Systems fungeert als systeem architect en consultant voor telecom en ICT-systeem integratoren of voor projectontwikkelaars en studiebureaus. We bieden innovatieve oplossingen voor multimedia-, communicatie- en ontvangstsystemen, voor zowel kleine als middelgrote netwerken. 

image

Interactieve oplossingen IPTV- Digital Signage voor Telecom, Broadcast, Hotels,Hospitality, Healthcare en Entertainment

De beleving van TV en Desktop groeit de laatste tijd duidelijk naar elkaar toe. TV kijken op een Desktop is al lang geen nieuwigheid meer, maar het aanbieden van geavanceerde multimedia- en communicatiediensten op TV, set-top box, desktop, smartphones en tablets is wel degelijk een nieuwe trend. Een technologiesymbiose die vraagt om een nieuwe aanpak! 

Om deze evolutie op te vangen is er nood aan brede interactieve communicatiesystemen. Het opzetten van een dergelijk systeem vergt hoogstaande expertise en een knowhow. Door de grote complexiteit van deze communicatiesystemen is er eveneens nood aan een all-in-one solution provider die zorgt voor de volledige integratie, service en support.  

En dat is nu net de meerwaarde die Ant Systems u kan bieden! 

Ant Systems richt zich vooral op het segment van de Telecom en Hospitality (bv. hotels, ziekenhuizen, banken, bedrijven, …). Communicatiesystemen voor sectoren als deze hebben tenslotte het meest nood aan een op maat gemaakte oplossing.  

Ant Systems verzorgt de implementatie van dergelijke gepersonaliseerde systemen volgens, in overeenstemming met de vragen en behoeftes van de klant. 

image

Onze technologiepartners

We zijn steeds op zoek naar nieuwe wederverkopers
om mee samen te werken.